سفارش تبلیغ
صبا ویژن

در التهاب انتظار فرج...

 

 

وزیر بهداشت گفت: در گذشته تبلیغات منفی رسانه‌های استکباری و برخی داخلی‌ها به سمت بسیاری از نهادهای انقلاب بود، اما امروز مجموع هجمه‌ها به سمت دولت است.

 

به گزارش رجانیوز به نقل از فارس، کامران باقری لنکرانی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که پیش از ظهر امروز پنجشنبه در یازدهمین کنگره سالانه اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در تالار ابن خلدون دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران سخن می‌گفت به خاطراتی از سال‌های شکل‌گیری این اتحادیه اشاره و اضافه کرد: این مجموعه دانشجویی خیلی غریبانه شکل گرفت و کسانی امید داشتند تا ظرف چند ماه از بین برود، اما اکنون تبدیل به درخت شکوفایی شده که ثمرات زیادی به دنبال داشته است.

 

وی با بیان اینکه به وجود آمدن صدایی دیگر در دانشگاه‌ها در اواخر دهه 60 برای خیلی‌ها نامیمون بود اظهار داشت: آنها برخی از اعضای جامعه اسلامی دانشجویان را ضرب و شتم می‌کردند، درب سالن‌ها را قفل می‌زدند و از برگزاری برنامه‌ها جلوگیری می‌کردند و اینها کسانی هستند که امروز مدعی آزاداندیشی، دموکراسی و آزادی هستند.

 

وی با بیان اینکه برخی‌ها در حوزه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و غیره دچار تکبر و خودبینی هستند، تصریح کرد: یکی از قله‌های بلندی که به فضل خدا بعد از تیرماه 84 فتح شد و به صورت یک فرهنگ عمیق درآمد، این بود که انقلاب و نظام ظرفیتش بسیار بالاتر از آن است که به افرادی خاص گره بخورد.

 

لنکرانی با اظهار تاسف از اینکه برخی افراد خود را ملاک حق قرار داده و ژست روشن‌فکری می‌گیرند، تاکید کرد: درس مهم انقلاب اسلامی در 30سال گذشته که 3 سال پیش نیز تدریس شد، این بود که افراد با استعدادها و ظرفیت‌های متعدد می‌توانند وارد حوزه مدیریت‌ها شوند.

 

وی در ادامه یکی از مهمترین رسالت‌های جریانات دانشجویی را ترویج همین نگاه دانست و افزود: باید این مبانی ترویج شود و نیروهایی تربیت شوند که بدانند با چه رسالت و جهت‌گیری در صحنه هستند و یا باید باشند.

 

وزیر بهداشت با بیان اینکه عده‌ای تا چند سال پیش به این نتیجه رسیده بودند که باید از غرب الگو گرفت و مدل‌های آنها را اجرا کرد، اظهار داشت: غربی‌ها هم با افتخار می‌گفتند و می‌نوشتند که انقلاب اسلامی قبل از 30سالگی متوجه شده که با مبانی خودش نمی‌تواند جلو برود و باید به غرب متوسل شود که بر این اساس نقطه شکست انقلاب را مطرح می‌کردند.

 

لنکرانی با اشاره به سخنان امام راحل مبنی بر اینکه عدم اتکاء به فرهنگ دینی باعث اضمحلال کشور می‌شود، اظهار داشت: عده‌ای که در سال‌ های اولیه انقلاب معتقد به نگاه مداخله‌جویانه دولت و نوعی نگاه سوسیالیستی بودند، بعد از 20 سال حرف‌هایی می‌زدند که 180 درجه با قبل تغییر کرده است و این افراط و تفریط‌ها برای کشور مضر است؛ چرا که متاسفانه این افراد تلاش می‌کنند تا تغییرات فکری خود را در انقلاب هم پیگیری کنند.

 

وی در ادامه با پیشنهاد به این اتحادیه دانشجویی برای جمع‌بندی عتاب‌های امام تصریح کرد: نگاه امام در بحث اقتصاد دولتی، نحوه مواجهه با بیگانگان و ... امروز هم برای مسئولین و ملت درس آموز است.

 

وزیر بهداشت در ادامه با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب به این کنگره جامعه اسلامی دانشجویان عنوان کرد: باید بصیرت داشته باشیم تا حق را بشناسیم و افراد را محک بزنیم؛ حال می‌خواهد چپ یا راست باشد. موضع ضعف در مقابل بیگانه، دچار فساد شدن، رانت‌خواری و... چپ و راست نمی‌شناسد.

 

لنکرانی با بیان اینکه در شرایط کنونی ظرفیت موجود در دانشگاه به جایی رسیده که آثار ناحقی را مشاهده می‌کنیم، ابراز داشت: جریان‌های دانشجویی به این نتیجه رسیده اند که نباید وامدار هیچ جریان با شناسنامه یا بی‌شناسنامه‌ای باشند، بلکه باید وامدار انقلاب و گفتمان اصیل اسلام باشند.

 

وی با اشاره به معیارهای مورد تاکید امام راحل اظهار داشت: ایشان می‌گفتند "اگر حرف شما و مستکبرین یکی شد به خودتان شک کنید" . اکنون وقتی مجموعه تبلیغاتی رسانه‌های استکباری و برخی رسانه‌های داخلی را با 5 سال پیش مقایسه می‌کنم، می‌بینم که در آن زمان خیلی‌ جاها به قوه قضائیه، شورای نگهبان، سپاه، بسیج و سایرین حمله می‌شد، اما جالب و عبرت‌آموز است که مجموعه هجمه‌ها از جانب مستکبرین در شرایط فعلی به یک نقطه و آن هم دولت است.

 

وزیر بهداشت با بیان اینکه البته نمی‌گوییم که دولت اشتباه نداشته است، افزود: این باید بررسی و تحلیل شود که چرا همه تلاش‌ها در راستای کوبیدن دولت است و چرا در این راستا بین داخل و خارج و خیلی‌ های دیگر همگرایی به وجود آمده است.

 

وی اظهار داشت: یکی از دوستان که در سال 79 و سال 85 دو سفر به کشور مصر داشته بود، نوع برخوردهای مسلمانان آنجا را در سال 79 شامل ناامیدی، رخوت و سستی و در سال 85 شامل امیدی فراگیر و باافتخار معرفی می‌کرد. مسلمانان در مصر گفته بودند که احمدی‌نژاد رئیس جمهور شما کارهایی کرده که ما امروز باافتخار از مسلمان بودن خود می‌گوییم و آینده را روشن می‌بینیم و می‌دانیم که مسلمانان می‌توانند به حقوق خود برسند.

 

لنکرانی با بیان اینکه دشمنان ژنتیک انقلاب اسلامی هم بر این مساله اعتراف دارند که رفتار دولت نهم باعث عزت جهان اسلام شده است، افزود: ناامیدی، رخوت و سستی گذشته در ملت‌های جهان اسلام به یک امید فراگیر در سراسر گستره اسلام تبدیل شده است.

 

وزیر بهداشت با بیان اینکه بلغور کردن حرف غربی‌ها و فراموش کردن پیشرفت‌های کشور افتخار محسوب نمی‌شود، اضافه کرد: عده‌ای با شانتاژ رسانه‌ای و جو سازی‌های ناجوانمردانه فضایی ایجاد می‌کنند که اگر کسی خواست از فعالیت‌ها و آرمانگرایی‌های دولت نهم حمایت کند او را به عدم فهم و تحلیل سیاسی متهم کنند.

 

لنکرانی با اشاره به برخی مشکلات اقتصادی، گرانی‌ها و تورم تصریح کرد: باید از یک رو تحلیل کنیم که چرا گرانی‌ها به وجود آمده است و از سوی دیگر چه تلاش‌هایی برای مقابله با‌ آن صورت می‌گیرد.

 

لنکرانی با بیان اینکه میزان رشد تورم در کشورهای همسایه ایران به طور متوسط بالای 70درصد بوده است، اظهار داشت: در ایران هم افزایش تورم داشته‌ایم، اما نرخ رشد تورم ما در مقایسه با کشورهای همسایه کمتر بوده است؛ یعنی تدبیر، زحمات و تلاش‌هایی صورت گرفته تا نگذارد آن رشد در ایران هم اتفاق بیفتد، البته باید بگویم تورم پایه ما از برخی از این کشورها بالاتر بوده است.

 

وزیر بهداشت با بیان اینکه نرخ رسمی تورم اعلام شده در اواسط دهه 70 حدود 50 درصد بوده است، عنوان کرد: حالا همان ‌آدم‌هایی که مردم این تجربه را از این‌ها دیده‌اند، مدعی هستند و توقع دارند همه آلزایمر داشته باشند و این مسایل را فراموش کنند. این در حالی است که نرخ رشد تورم در بسیاری از کشورهای همسایه در آن سال‌ها منفی بوده است.

 

لنکرانی در دفاع از اصل نقادی در برابر همه حتی دولت خاطر نشان کرد: البته نقادی باید بر اساس مبانی روشن و مستندات باشد.

 

وی در این رابطه افزود: وزیری که در زمان وزارتش طی یک سال و نیم راجع به جابجایی یک ساختمان نتوانسته است تصمیم بگیرد، حالا ادعاهایی مطرح می‌کند که جای سئوال دارد.

 

یکی از دانشجویان از لنکرانی پرسید که چرا وزرای دولت فقط عملکردها را توجیه می‌کنند و از ضعف‌ها نمی‌گویند که وی پاسخ گفت: معتقدیم کاری که انجام داده‌ایم با بررسی‌‌ها و کارهای کارشناسی صورت گرفته و وظیفه خود می‌دانیم از آنچه انجام می‌دهیم اطلاع‌رسانی کرده و مبانی آن را تشریح کنیم، البته این به مفهوم عدم نقدپذیری عام نیست. مجموعه دولت خودش را در معرض نقد می‌بیند و به آن نیز افتخار می‌کند.

 

لنکرانی در پاسخ به این سئوال که چرا وزارت بهداشت ایران مجوز واردات و سرمایه‌گذاری را به شرکت نستله که یک شرکت صهیونیستی است داده است، اظهار داشت: البته این مجوز مربوط به زمان ما نیست، ولی کمیته‌ای برای بررسی مجوز سرمایه‌گذاری خارجی در کشور وجود دارد که عناصر سیاسی در آن نقش و حضور دارند و یکی از نکاتی که لحاظ می‌کنند این است که شرکت یا مجموعه خارجی وابستگی به صهیونیست‌ها نداشته باشد و در نهایت تصمیم‌گیری‌های آن کمیته ملاک عمل است.

 

وی در ادامه افراط و تفریط در این زمینه را یکی از حربه‌های دشمن عنوان کرد و افزود: با اصل سرمایه گذاری خارجی در چارچوب منافع ملی مخالف نیستیم و باید مواظب باشیم که وارد فضای صرفا شعاری نشویم؛ چراکه رهبر معظم انقلاب نیز از تشکل‌ها خواستند که به جای تصمیم‌گیری، تصمیم‌سازی کنند.

 

یکی از دانشجویان در ادامه با اشاره به سخنان وزیر بهداشت درباره نرخ رشد تورم و مقایسه آن با کشورهای همسایه اظهار داشت که نباید فقط آمار خام مد نظر گیرد، بلکه باید شرایط مختلف در کنار آن مد نظر باشد.

 

لنکرانی افزود: متاسفانه برخی از سیاستمداران و کارشناسان با آمار بازی می‌کنند.

 

وزیر بهداشت با بیان اینکه میزان رشد تورم به این معنا نیست که تورم فشار نمی‌آورد، تصریح کرد: برای دهک‌های بالای جامعه اثر تورم شاید حدود 3 درصد و کمتر باشد، در صورتی که عمده فشار تورم روی اقشار ضعیف و دهک‌های پایین جامعه است. یعنی همان تورمی که برای دهک بالا اثر 2 درصدی دارد ممکن است برای اقشار ضعیف اثری بین 40 تا 50 درصد داشته باشد.

 

لنکرانی با اشاره به آمار ارائه شده از سوی بانک جهانی مبنی بر بهبود ضریب جینی در کشور تصریح کرد: هر چند که سرعت آن کم است اما بهبود حرکت در این زمینه نشان دهنده جهت‌گیری‌های درست دولت است.

 

وی در پایان با اشاره به مشکلات عمده موجود در زیرساخت‌های اقتصادی کشور تصریح کرد: دولت نهم به این نتیجه رسیده است که در چارچوب فعلی، قدرت مانور کم است و نیازمند ساختار شکنی است که دو بخش مهم در این زمینه سیستم بانکی و نحوه توزیع یارانه‌ها است که هر دو مدل فعلی اینها تورم‌زا است و فاصله‌ها را زیاد می‌کند.

 

 

 

 

 


ارسال شده در توسط محسن...